Kesän maksutapaetu

Nauti puhtaasta kylpyhuoneesta heti — maksut pilkottuna. Kesä-heinäkuun aikana tilatut työt nyt huikealla maksutapaedulla! Lue lisää tästä.

15 kk

0% korko

30 kk

2,95% korko

Hyödynnä

Keitä olemme?

Tervetuloa tutustumaan yrityksemme tarinaan, työntekijöihin ja meidän tekemiseen tältä sivulta.

Yrityksemme tarina

Mistä kaikki lähti?

Veljekset

Alussa oli kaksi veljestä, toinen ammatiltaan putkimies, toinen sähkömies. Alan laaja työkokemus ja kuluneiden kylpyhuoneiden näkeminen sai meidät näkemään tarpeen uudelle palvelulle – vaihtoehdon täysremontille. Ideoimme palvelut kylpyhuoneiden huoltoon ja pitkäkestoiseen ylläpitoon ja keräsimme työn tueksi maailman parhaat huoltotuotteet.

Parempi vaihtoehto markkinoille

Kylpyhuoneremontti on kallis sijoitus. Olimme innoissamme kehittäessämme edullisemman vaihtoehdon huoltaa ja uudistaa kylpyhuoneita ja saada kulunut tila jälleen siistiksi ja käyttöä paremmin kestäväksi ja helppohoitoisemmaksi.

Ajattelimme, että huolloilla tulevat asiakkaamme saavat pidennettyä kylpyhuoneiden käyttöikää kustannustehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi tavoitteenamme oli ehkäistä turhia vesivahinkoja ja auttaa pesuhuoneisiin ja muihin laatoitettuihin tiloihin koskevissa ongelmissa.

Pääsimme alun vaikeuksista nopeasti eteenpäin  ja toiminta lähti kasvuun. Saimme hyvin nopeasti työllistettyä myös muita tekijöitä, mikä oli yksi haaveistamme. Asiakkuuksia tuli enemmän ja nopeammin ja kohtasimme tarvetta laajentaa toiminta-aluettamme, jotta voimme vastata ilmenneeseen kysyntään.

Ratkaisukeskeisyyttä ilman pakkomyyntiä

Luontainen kysyntä vei painetta pois myynnistä. Saimme auttaa asiakasta mahdollisissa ongelmissa ja tuoda niihin ratkaisun. Tyylillemme uskollisina olimme aikaisemmin myös päättäneet, että meidän yrityksessämme ei harrasteta “pakkomyyntiä tai tyrkytystä” vaan tuomme vastauksia ongelmiin. Asiakasta auttaen aloitimme liiketoimintamme ja tällä ideologialla koko yrityksemme toimii edelleen, nyt ja tulevaisuudessa.

Työntekijöistä ja asiakkaista huolehtiminen on alusta asti ollut meille ensisijaisen tärkeää. Se on osaltaan tuonut meille myös useita yritysasiakkaita ja suosittelut aikaisemmilta asiakkailtamme saa meidät kerta toisensa jälkeen iloisiksi ja kiitollisiksi.

Toiminta laajenee

Tällä hetkellä palvelemme Pirkanmaan, Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla. Kouluttautumisella ja kouluttamisella, luontaisella kiinnostuksellamme alan tuote- ja palvelukehitykseen, sekä ihmisläheisellä otteellamme, uskomme, että saamme tulevaisuudessa palveluitamme tarjottua entistä laajemmalle.

Henkilökunta

Asiakkuus

Toni Kuismin

Asiakkuusjohtaja

Jesse Saloranta

Asiakasvastaava

Mikko Salonen

Asiakasvastaava

Valtteri Järvelä

Asiakasvastaava

Arttu Sahimäki

Asiakasvastaava

Mikael Vaskelainen

Asiakasvastaava

Janne Jumppanen

Asiakasvastaava

Kalle Javanainen

Asiakasvastaava

Stefan Karlsson

Asiakasvastaava

Marjariitta Haajanen

Asiakasvastaava

Hanna Sellgren

Asiakasvastaava

Asennus

Elmo Kauppinen

Asennusjohtaja

Janne Valve

Kehitysvastaava

Antti Hassi

Lähiesihenkilö

Robin Bethell

Lähiesihenkilö

Roope Veijonen

Lähiesihenkilö

Andreas Wickholm

Asentaja

Eero Isoviita

Asentaja

Esko Ainasoja

Asentaja

Henri Särkioja

Asentaja

Jami Kumpulainen

Asentaja

Jani Jamalainen

Asentaja

Joni Punnonen

Asentaja

Joonas Långström

Asentaja

Miro Junna

Asentaja

Oskari Törn

Asentaja

Sara Keski-Rauska

Asentaja

Roope Sipponen

Asentaja

Pepe Luoto

Asentaja

Maria Kärkkäinen

Asentaja

Heli Toivonen

Asentaja

Heikki Immonen

Asentaja

Salla Autio

Asentaja

Antti Makkonen

Asentaja

Jesse Kokkonen

Asentaja

Emil Saarinen

Asentaja

Jaakko Eklund

Asentaja

Robert Långström

Asentaja

Nono Malmelin

Asentaja

Samuel Nylund

Asentaja

Konsta Kaasalainen

Asentaja

Mikael Mahlberg

Asentaja

Veeti Korhonen

Asentaja

Markkinointi

Casper Tikka

Markkinointipäällikkö

Toimisto

Anton Eriksson

Toimitusjohtaja

Antti Lehtinen

Kehitysjohtaja

Salla Mononen

Toimistotyöntekijä

Samuli Kauppinen

Asiakaspalvelija

Yrityksen suunta

Haluamme palvella asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa alan uusimmilla ja parhaimmilla pesutilojen ratkaisuilla sekä kodin muiden pintojen ehostamisella. Kehittelemme jatkuvasti uusia ja parempia tapoja huoltaa kodin erilaisia pintoja. Asiakkaillemme takaamme aina sen, että tarjoamme jokaisen huoltovaihtoehdon kustannustehokkaaseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Kun tilausta palveluillemme on, haemme aina lisää myös hyviä tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Tavoitteemme on tarjota työntekijöillemme työpaikka, jossa he viihtyvät pitkään, kehittyvät jatkuvan kouluttautumisen ansiosta ja saavat arvostusta tekemästään työstä. Työntekijämme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi pidämme heistä hyvän huolen.

Tällä hetkellä palvelemme Pirkanmaan, Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueilla, mutta tulemme vielä laajenemaan valtakunnallisesti palveluidemme kysynnän mukaan.

Vevexin arvot

  • Jatkuva kehittyminen
  • Rehellisyys
  • Arvostus
  • Positiivisuus
  • Osapuolet huomioon ottava

Vevexin tarkoitus

Edelläkävijä

"Tuoda asiakkaille tänään ja tulevaisuudessa alan uusimmat ja parhaimmat ratkaisut palvelujen ja tuotteiden muodossa"

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuonehuollosta

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, huoltomahdollisuuksista ja ilmaisesta kartoituskäynnistä puhelimitse. Täytä alla oleva yhteydenottolomake niin olemme teihin yhteydessä.