YRITYKSEMME TARINA

Veljekset 

Alussa oli kaksi veljestä, toinen ammatiltaan putkimies, toinen sähkömies. Alan laaja työkokemus ja kuluneiden kylpyhuoneiden näkeminen sai meidät näkemään tarpeen uudelle palvelulle – vaihtoehdon täysremontille. Ideoimme palvelut kylpyhuoneiden huoltoon ja pitkäkestoiseen ylläpitoon ja keräsimme työn tueksi maailman parhaat huoltotuotteet.

 

Parempi vaihtoehto markkinoille

Kylpyhuoneremontti on kallis sijoitus. Olimme innoissamme kehittäessämme edullisemman vaihtoehdon huoltaa ja uudistaa kylpyhuoneita ja saada kulunut tila jälleen siistiksi ja käyttöä paremmin kestäväksi ja helppohoitoisemmaksi.

Ajattelimme, että huolloilla tulevat asiakkaamme saavat pidennettyä kylpyhuoneiden käyttöikää kustannustehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi tavoitteenamme oli ehkäistä turhia vesivahinkoja ja auttaa pesuhuoneisiin ja muihin laatoitettuihin tiloihin koskevissa ongelmissa.

Pääsimme alun vaikeuksista nopeasti eteenpäin  ja toiminta lähti kasvuun. Saimme hyvin nopeasti työllistettyä myös muita tekijöitä, mikä oli yksi haaveistamme. Asiakkuuksia tuli enemmän ja nopeammin ja kohtasimme tarvetta laajentaa toiminta-aluettamme, jotta voimme vastata ilmenneeseen kysyntään.

 

Ratkaisukeskeisyyttä ilman pakkomyyntiä

Luontainen kysyntä vei painetta pois myynnistä. Saimme auttaa asiakasta mahdollisissa ongelmissa ja tuoda niihin ratkaisun. Tyylillemme uskollisina olimme aikaisemmin myös päättäneet, että meidän yrityksessämme ei harrasteta “pakkomyyntiä tai tyrkytystä” vaan tuomme vastauksia ongelmiin. Asiakasta auttaen aloitimme liiketoimintamme ja tällä ideologialla koko yrityksemme toimii edelleen, nyt ja tulevaisuudessa.

Työntekijöistä ja asiakkaista huolehtiminen on alusta asti ollut meille ensisijaisen tärkeää. Se on osaltaan tuonut meille myös useita yritysasiakkaita ja suosittelut aikaisemmilta asiakkailtamme saa meidät kerta toisensa jälkeen iloisiksi ja kiitollisiksi.

 

Toiminta laajenee

Tällä hetkellä palvelemme Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Kouluttautumisella ja kouluttamisella, luontaisella kiinnostuksellamme alan tuote- ja palvelukehitykseen, sekä ihmisläheisellä otteellamme, uskomme, että saamme tulevaisuudessa palveluitamme tarjottua entistä laajemmalle.

Vevexin arvot:

Jatkuva kehittyminen
Rehellisyys
Arvostus
Positiivisuus
Osapuolet huomioon ottava

Vevexin tarkoitus

 

EDELLÄKÄVIJÄ

“Tuoda asiakkaille tänään ja tulevaisuudessa alan uusimmat ja parhaimmat ratkaisut palvelujen ja tuotteiden muodossa”

Yrityksen suunta

 

Haluamme palvella asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa alan uusimmilla ja parhaimmilla pesutilojen ratkaisuilla sekä kodin muiden pintojen ehostamisella. Kehittelemme jatkuvasti uusia ja parempia tapoja huoltaa kodin erilaisia pintoja. Asiakkaillemme takaamme aina sen, että tarjoamme jokaisen huoltovaihtoehdon kustannustehokkaaseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Kun tilausta palveluillemme on, haemme aina lisää myös hyviä tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Tavoitteemme on tarjota työntekijöillemme työpaikka, jossa he viihtyvät pitkään, kehittyvät jatkuvan kouluttautumisen ansiosta ja saavat arvostusta tekemästään työstä. Työntekijämme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi pidämme heistä hyvän huolen.

Tällä hetkellä palvelemme Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilla, mutta tulemme vielä laajenemaan valtakunnallisesti palveluidemme kysynnän mukaan.

Asiakkaiden kokemuksia

Trustmary Reviews

Lisää arvosteluita löydät kokemuksia-sivultamme.

 

KUTSU MEIDÄT ILMAISELLE KARTOITUSKÄYNNILLE

Ilmaisella kartoituskäynnillä saat lisää tietoja palveluistamme ja kerromme vinkkejä kylpyhuoneen kunnossapitoon. Käynnin aikana pystymme tarkkaan määrittämään Sinun huoltotarpeesi. Tarjouksen huollosta saat käynnin jälkeen sähköpostiisi. Kartoituskäynti ei velvoita mihinkään.