Tee myyntiä, josta nautit!

Vevexin myyjänä voit seistä sanojesi takana ja palvelet asiakkaita heidän oikeisiin tarpeisiin. Vevexillä haluamme tarjota työpaikan, jossa viihtyy vuosia!

Vevex työpaikkanaTyöhakulomake

Myyjänä Vevexillä

Avoimet myyntiedustajan paikat Vevexillä

Tällä hetkellä ei ole aktiviivisia hakuja päällä, mutta uusia rekryjä on vauhdikkaan kasvun takia usein. Ole siis valppaana seuraavaa hakukierrosta varten ja nähdään haastattelussa!

Yritys

Vevex Oy on perustettu vuonna 2015 yritys, jonka konseptina on kuluneiden tilojen saaminen siistiksi ja suojatuksi kustannustehokkaasti. Yritys haluttiin perustaa, jotta saataisiin palveltua asiakkaita niin, että he aidosti kokevat saaneensa hyötyä palvelusta. Tämä kokemus syntyy mm. näkyvästä muutoksesta huollettavassa tilassa, palvelusta asiakkaan aitoon tarpeeseen sekä rahan säästämisestä, kun tila saadaan uuteen uskoon ilman täydellistä remonttia.

Yrityksen kasvu ja kehitys

Vevex on perustettu alusta lähtien iso kuva mielessä. Tästä syystä on haluttu keskittyä palvelemaan asiakasta hyvin ja oikein, jotta asiakkaan kokemus työstä ja koko palvelukokemuksesta on hyvä. Tämän seurauksena olemmekin saaneet tilanteen, jossa netistä ei löydy Vevexistä pahaa sanottavaa. Tästä olemme ylpeitä ja tämä on ehdoton edellytys myös jatkoon. Pitkässä juoksussa yrityksen maine on yksi tärkeimmistä asioista (ellei tärkein) ja haluamme varmistaa, että se pysyy aina hyvänä.

Iso kuva mielessä on menty myös kasvun vauhdin suhteen. Perustamisesta lähtien, yrityksen liikevaihto on saatu kasvamaan joka vuosi isoilla harppauksilla. Myös vuosi 2020 etenee hyvässä tahdissa koronaepidemiastakin huolimatta.

Luvut tarkemmin:

Vuosi                          Liikevaihto               Tulos
2016                            240 000 €                   – 63 000 €
2017                            497 000 €                   – 80 000 €
2018                            900 000 €                   – 130 000 €
2019                            1 600 000 €                + 20 000 €

Luvuista näkee selkeän kasvun. Vauhdikkaan kasvun mukana on tullut myös isot, harkitut panostukset. Olemme halunneet pitää koko ajan huolen laadukkaista tuotteista ja välineistä. Näiden testaamiseen onkin käytetty paljon aikaa ja rahaa, mutta niiden seurauksena voimme luottavaisesti sanoa, että meillä on markkinoiden parhaimmat tuotteet ja välineet käytössä. Meillä on myös mentaliteettinä, että mieluummin tehdään nopeita päätöksiä (joista osa voi mennä pieleen ja sitä kautta maksaa), kuin mennä kaikessa varovasti ja rauhassa virheitä välttäen viimeiseen asti. Ilman virheitä ei voi kehittyä ja mitä nopeammin teet virheitä, sitä nopeammin kehityt.

Konseptin ja palvelun tarve on koko ajan ollut tiedossa ja yrityksen kuluihin ja investoinnit on laskettu tarkasti ja niiden pohjalta on tehty mahdollisimman tarkat kulurakennelaskelmat. Sen pohjalta rakennamme kannattavaa yritystoiminta, jolla on rajattomat kasvumahdollisuudet. 2019 onkin alkanut näyttämään sitä suuntaa, joka koko ajan on ollut horisontissa.

Alan ollessa uusi, ei markkinajohtajan asemalla voi kauheasti kehuskella. Sitä kuitenkin olemme ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Haluamme olla kaikkien tuntema toimija Suomessa ja tulevaisuudessa myös ulkomailla. Tavoite on, että pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita sekä yksityis- että yrityspuolella. Vevexillä kehitys ei lakkaa siinä kohtaa, kun ollaan huipulla, vaan meillä halutaan mennä vieläkin pidemmälle, kilpailijoista välittämättä.

Oletko koskaan miettinyt sitä, että jos olisit päässyt nykyisten tunnettujen ja isojen (liikevaihdoltaan kymmenissä miljoonissa liikkuvien) yritysten alkuaikoina mukaan, millaisessa asemassa voisit yrityksessä tänä päivänä olla? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen. Me tulemme olemaan merkittävä toimija tulevaisuudessa ja teemme sen sinun kanssasi tai ilman. Kysymys on, että tuletko mukaan nyt vai vasta tulevaisuudessa, kun firmassa on jo kymmeniä muitakin myyjiä ja kiipeäminen eteenpäin on moninkertaisesti hitaampaa?

Myyjänä Vevexillä

Vevexillä pääset työskentelemään porukassa, jossa on läppä lentää, mutta myös toisten tekemistä tuetaan. Jatkuvan kasvun tuoma energinen meininki pitää tekemisen jatkuvasti mielenkiintoisena. Asioita kehitetään jatkuvasti ja kehitystoiveita kuunnellaan ja oikeasti toteutetaan. Pienen kasvavan organisaation etuna on nopea muuntautumiskyky ja reagointi tilanteisiin. Asiat eivät juutu ison organisaation prosesseihin, vaan päätökset tehdään nopeasti ja tarpeen mukaan.

Pääset työskentelemään suurien määrien kanssa valmista kysyntää. Valmiin kysynnän kanssa työskentelemisessä asiakkaalla on käytännössä aina aito tarve ja myynti on tällöin mukavaa. Ovia ei tarvitse Vevexillä kylmiltään koputella. Voit määrittää oman työskentelyaikataulusi hyvin pitkälti itse. Käynnit tapahtuvat pääsääntöisesti 9 – 17 välillä. Tarjoamme todella hyvän ja hiotun myyntikonseptin, jota seuraamalla ei voi olla pääsemättä tavoitteisiin.

Olemme halunneet luoda työpaikan, jossa myyjä viihtyy pitkään ja työn tekeminen on mukavaa. Meillä myyjän ei tarvitse miettiä, mistä seuraavalle viikolle taas saa asiakkaita. Joka päivää ei tarvitse aloittaa nollasta. Se jatkuva epävarmuuden tunne tulevaisuudesta jää unholaan. Enää ei tarvitse olla katselemassa jatkuvasti muita vaihtoehtoja, koska aidosti nautit myyntityöstäsi ja saat siitä panoksesi mukaisen palkkion. Haluamme, että meillä työntekijät tulevat osaksi perhettä, nauttivat työstään ja sitä kautta viihtyvät vuosia yrityksessä.

Meillä arvostetaan työtä ja sen tekijöitä. Koulutuksen lisäksi tuemme kunkin työntekijän henkilökohtaista kehittymistä ja tavoitteita. Kaikissa tehtävissä ja projekteissa teemme työtä tiiminä, jossa neuvotaan ja autetaan toisiamme aina tarpeen mukaan. Vevexläiset ovat kaikki samaa porukkaa työnkuvasta riippumatta!

Koulutus

Koulutamme kaikki myyjät palveluiden osaajiksi, jotta myyjä pystyy tarjoamaan asiakkaille oikeaa palvelua juuri heidän tarpeisiinsa. Intensiivinen lähikoulutusjakso kestää parin viikon verran ja sen jälkeen vahvasti myyntiä tukeva koulutus kestään n. 3 kk. Pitkälti on kuitenkin henkilöstä itsestään kiinni, kuinka nopeasti palvelut sisäistää. Käyntejä aletaan tekemään heti alusta lähtien toisen myyjän kanssa, jolloin myös käytännön kokemus tulee samoin tein mukaan koulutukseen.

Myös alun koulutuksen jälkeen autamme ja tuemme myyjiä tasaiseen tahtiin mm. viikkotapaamisilla ja erillisillä myyntikoulutuspäivillä. Näin varmistamme myyijien jatkuvan kehityksen autamme kaikkia pääsemään aina vain korkeampiin tavoitteisiin.

Palkka

Palkka pohjautuu pohjaa sekä provisioon. Palkkakattoa Vevexin myyjänä ei ole, vaan pystyt omalla toiminnallasi sen määrittämään. Minimimyyntitavoitteeseen päästessään myyjä tienaa n. 4 500 €. Mikäli minimitavoitteeseen ei yllä kohtuullisen ajan puitteissa, ei yhtälö varmasti ole kummallekaan osapuolelle järkevä.

Vaatimukset työhön

 • Ajokortti
 • Myyntikokemusta vähintään 1 – 2 vuotta
 • Myyntitavoitteiden saavuttamista
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Vevexin arvoihin sitoutumista

Vevexin yrityskulttuuri

Vevexin uniikki kulttuuri ja työntekijöiden yhteishenki on syntynyt alla olevien arvojen ja tarkoituksen pohjalta. Jotta meininki pysyy samanlaisena, edellytämme kaikilta työntekijöiltämme arvojen ja tarkoituksen sisäistämistä ja vaalimista. Pystytkö sinä siis sitoutumaan alla mainittuihin arvoihin ja tarkoitukseen sekä toimimaan niiden mukaan? Mikäli näin, täytä hakemus ja katsotaan, tuleeko sinusta seuraava Vevexiläinen!

Vevexin arvot:

 • Jatkuva kehittyminen
 • Rehellisyys
 • Arvostus
 • Positiivisuus
 • Osapuolet huomioon ottava
 • Hauskanpito

Vevexin tarkoitus:

EDELLÄKÄVIJÄ

”Tuoda asiakkaille tänään ja tulevaisuudessa alan uusimmat ja parhaimmat ratkaisut palvelujen ja tuotteiden muodossa”

Työhakulomake

Mikäli edelle mainitut asiat kuulostivat sinulle sopivilta, täytä työnhakulomake ja ollaan yhteydessä.