Tee myyntiä, josta nautit!

Vevexin myyjänä voit seistä sanojesi takana ja palvelet asiakkaita heidän oikeisiin tarpeisiin. Vevexillä haluamme tarjota työpaikan, jossa viihtyy vuosia!

Vevex työpaikkanaTyöhakulomake

Myyjänä Vevexillä

Avoimet myyntiedustajan paikat Vevexillä

Myyjä – Uusimaa

Hakuaika päättyy 20.6.2021. Hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeisellä viikolla.

Yritys

Vevex Oy on perustettu vuonna 2015 yritys, jonka konseptina on kuluneiden tilojen saaminen siistiksi ja suojatuksi kustannustehokkaasti. Yritys haluttiin perustaa, jotta saataisiin palveltua asiakkaita niin, että he aidosti kokevat saaneensa hyötyä palvelusta. Tämä kokemus syntyy mm. näkyvästä muutoksesta huollettavassa tilassa, palvelusta asiakkaan aitoon tarpeeseen sekä rahan säästämisestä, kun tila saadaan uuteen uskoon ilman täydellistä remonttia.

Myyjänä Vevexillä

Vevexillä pääset työskentelemään osaavassa porukassa hyvän palvelun parissa. Asioita kehitetään jatkuvasti ja kehitystoiveita kuunnellaan ja oikeasti toteutetaan. Pienen kasvavan organisaation etuna on nopea muuntautumiskyky ja reagointi tilanteisiin. Asiat eivät juutu ison organisaation prosesseihin, vaan päätökset tehdään nopeasti ja tarpeen mukaan.

Pääset työskentelemään suurien määrien kanssa valmista kysyntää. Valmiin kysynnän kanssa työskentelemisessä asiakkaalla on käytännössä aina aito tarve ja myynti on tällöin mukavaa. Vevexillä ei tarvitse soitella kylmiin numeroihin eikä koputella kylmiin oviin. Työaika on pääsääntöisesti 9 – 17 välillä. Tarjoamme todella hyvän palvelun myytäväksi, koulutuksen ja tuen, jotta myyntihenkilö pääsee tavoitteisiinsa.

Olemme halunneet luoda työpaikan, jossa myyjä viihtyy pitkään ja työn tekeminen on mukavaa. Meillä myyjän ei tarvitse miettiä, mistä seuraavalle viikolle taas saa asiakkaita. Joka päivää ei tarvitse aloittaa nollasta, koska asiakkaita on valmiina.

Meillä arvostetaan työtä ja sen tekijöitä. Koulutuksen lisäksi tuemme kunkin työntekijän henkilökohtaista kehittymistä ja tavoitteita. Kaikissa tehtävissä ja projekteissa teemme työtä tiiminä, jossa neuvotaan ja autetaan toisiamme aina tarpeen mukaan. Vevexläiset ovat kaikki samaa porukkaa työnkuvasta riippumatta!

 

Yrityksen kasvu ja kehitys

Vevex on perustettu alusta lähtien iso kuva mielessä. Tästä syystä on haluttu keskittyä palvelemaan asiakasta hyvin ja oikein, jotta asiakkaan kokemus työstä ja koko palvelukokemuksesta on hyvä. Tämän seurauksena olemmekin saaneet tilanteen, jossa netistä ei löydy Vevexistä pahaa sanottavaa. Tästä olemme ylpeitä ja tämä on ehdoton edellytys myös jatkoon. Kaikki teemme virheitä, mutta meillä on aito halu saada asiakas kaikissa tilanteissa tyytyväiseksi. Pitkässä juoksussa yrityksen maine on yksi tärkeimmistä asioista (ellei tärkein) ja haluamme varmistaa, että se pysyy aina hyvänä.

Iso kuva mielessä on menty myös kasvun vauhdin suhteen. Perustamisesta lähtien, yrityksen liikevaihto on saatu kasvamaan joka vuosi isoilla harppauksilla. Emme myöskään antaneet koronan häiritä kasvuamme, vaan jatkoimme nousu-uralla myös vuonna 2020. Vuodelle 2021 olemme tehneet paljon kehitystoimia, jotka tulevat näkymään myös luvuissa.

Luvut tarkemmin:

Vuosi                          Liikevaihto               Tulos
2016                            240 000 €                   – 63 000 €
2017                            497 000 €                   – 80 000 €
2018                            900 000 €                   – 130 000 €
2019                            1 600 000 €                – 12 000 €
2020                            2 000 000 €                + X €

Luvuista näkee selkeän kasvun. Vauhdikkaan kasvun mukana on tullut myös isot, harkitut panostukset. Olemme halunneet pitää koko ajan huolen laadukkaista tuotteista ja välineistä. Näiden testaamiseen onkin käytetty paljon aikaa ja rahaa, mutta niiden seurauksena voimme luottavaisesti sanoa, että meillä on markkinoiden parhaimmat tuotteet ja välineet käytössä. Meillä on myös mentaliteettinä, että mieluummin tehdään nopeita päätöksiä (joista osa voi mennä pieleen ja sitä kautta maksaa), kuin mennä kaikessa varovasti ja rauhassa virheitä välttäen viimeiseen asti. Ilman virheitä ei voi kehittyä ja mitä nopeammin teet virheitä, sitä nopeammin kehityt.

Rakennamme kannattavaa yritystoiminta, jolla on isot kasvumahdollisuudet. Vuosi 2019 alkoikin näyttämään sitä suuntaa tekemiseltämme, mitä olemme alusta asti tavoitelleet. Vuonna 2020 pääsimmekin jo selkeästi plussan puolelle.

Alan ollessa uusi, ei markkinajohtajan asemalla voi kauheasti kehuskella. Sitä kuitenkin olemme ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Haluamme olla kaikkien tuntema toimija Suomessa ja tulevaisuudessa myös ulkomailla. Tavoite on, että pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita sekä yksityis- että yrityspuolella. 

Oletko koskaan miettinyt sitä, että jos olisit päässyt nykyisten tunnettujen ja isojen (liikevaihdoltaan kymmenissä miljoonissa liikkuvien) yritysten alkuaikoina mukaan, millaisessa asemassa voisit yrityksessä tänä päivänä olla? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen. Tulemme olemaan merkittävä toimija tulevaisuudessa ja otamme kovia tekijöitä kyytiin mukaan.

Koulutus

Koulutamme kaikki myyjät palveluiden osaajiksi, jotta myyjä pystyy tarjoamaan asiakkaille oikeaa palvelua juuri heidän tarpeisiinsa. Intensiivinen lähikoulutusjakso kestää parin viikon verran ja sen jälkeen vahvasti myyntiä tukeva koulutus kestään n. 3 kk. Pitkälti on kuitenkin henkilöstä itsestään kiinni, kuinka nopeasti palvelut sisäistää. Käyntejä aletaan tekemään heti alusta lähtien toisen myyjän kanssa, jolloin myös käytännön kokemus tulee heti mukaan koulutukseen.

Myös alun koulutuksen jälkeen autamme ja tuemme myyjiä toimistolla ja erillisillä myyntikoulutuspäivillä. Näin varmistamme myyijien jatkuvan kehityksen.

Palkka

Meillä on hyväksi havaittu palkkamalli. Palkkamme pohjautuu pohja- sekä provisiopalkkaan. Palkkakattoa Vevexin myyjänä ei ole, vaan pystyt omalla toiminnallasi sen määrittämään. Minimimyyntitavoitteeseen päästessään myyjä tienaa 4 600 . Mikäli minimitavoitteeseen ei yllä kohtuullisen ajan puitteissa, ei tarjoamamme myyntityö varmasti ole hakijalle sopiva. Maksamme ensimmäiset 3 kk korotettua pohjapalkkaa.

Palkkamallista voidaan myös neuvotella, jos hakijalla on normaalia parempi kokemus ja näyttöä onnistuneesta myynnistä.

Vaatimukset työhön

 • Halua onnistua tekemisessään
 • Ajokortti
 • Myyntikokemusta vähintään 1 – 2 vuotta
 • Myyntitavoitteiden saavuttamista
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Vevexin arvoihin sitoutumista

Vevexin yrityskulttuuri

Vevexin uniikki kulttuuri ja työntekijöiden yhteishenki on syntynyt alla olevien arvojen ja tarkoituksen pohjalta. Jotta meininki pysyy samanlaisena, edellytämme kaikilta työntekijöiltämme arvojen ja tarkoituksen sisäistämistä. Pystytkö sinä siis sitoutumaan alla mainittuihin arvoihin ja tarkoitukseen sekä toimimaan niiden mukaan? Mikäli näin, täytä hakemus ja katsotaan, tuleeko sinusta seuraava Vevexiläinen!

Vevexin arvot:

 • Jatkuva kehittyminen
 • Rehellisyys
 • Arvostus
 • Positiivisuus
 • Osapuolet huomioon ottava

Vevexin tarkoitus:

EDELLÄKÄVIJÄ

”Tuoda asiakkaille tänään ja tulevaisuudessa alan uusimmat ja parhaimmat ratkaisut palvelujen ja tuotteiden muodossa”

Työhakulomake

Mikäli edelle mainitut asiat kuulostivat sinulle sopivilta, täytä työnhakulomake ja ollaan yhteydessä.


 

 

Vevex Oy:n lisätoimet koronavirustilanteeseen liittyen

Koronaviruksen aikana Vevex Oy:n kartoituskäynnit eivät kestä yli 15 min altistumisaikaa ja kättelyt on ohjeistettu jättämään pois koko henkilöstöltä. Haluttaessa voimme auttaa etänä kuvien perusteella parhaamme mukaan sekä vastailla mahdollisiin kysymyksiinne.

Töitä tehdessä, kohteemme desinfioidaan ennen työn aloitusta ja pidämme erityistä huolta hyvästä hygieniasta.