Asiakaspalvelua iloisella meiningillä!

Vevexin asiakaspalvelijana pääset työskentelemään hyvässä porukassa hyvällä mielellä. Tämän lisäksi pääset aidosti auttamaan asiakasta kokemaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Vevex työpaikkanaTyöhakulomake

Asiakaspalvelijana Vevexillä

Avoimet asiakaspalveijan paikat Vevexillä

Tällä hetkellä ei ole aktiviivisia hakuja päällä, mutta uusia rekryjä on vauhdikkaan kasvun takia usein. Ole siis valppaana seuraavaa hakukierrosta varten ja nähdään haastattelussa!

Yritys

Vevex Oy on perustettu vuonna 2015 yritys, jonka konseptina on kuluneiden tilojen saaminen siistiksi ja suojatuksi kustannustehokkaasti. Yritys haluttiin perustaa, jotta saataisiin palveltua asiakkaita niin, että he aidosti kokevat saaneensa hyötyä palvelusta. Tämä kokemus syntyy mm. näkyvästä muutoksesta huollettavassa tilassa, palvelusta asiakkaan aitoon tarpeeseen sekä rahan säästämisestä, kun tila saadaan uuteen uskoon ilman täydellistä remonttia.

Alusta lähtien on menty iso kuva mielessä. Tästä syystä on haluttu keskittyä palvelemaan asiakasta hyvin ja oikein, jotta asiakkaan kokemus työstä ja koko palvelukokemuksesta on hyvä. Tämän seurauksena olemmekin saaneet tilanteen, jossa netistä ei löydy Vevexistä pahaa sanottavaa. Tästä olemme ylpeitä ja tämä on ehdoton edellytys myös jatkoon. Pitkässä juoksussa yrityksen maine on yksi tärkeimmistä asioista (ellei tärkein) ja haluamme varmistaa, että se pysyy aina hyvänä.

Iso kuva mielessä on menty myös kasvun vauhdin suhteen. Perustamisesta lähtien, yrityksen liikevaihto on saatu joka tilikausi käytännössä tuplattua. Myös vuosi 2019 etenee samassa tahdissa. Olemme halunneet pitää koko ajan huolen laadukkaista tuotteista ja välineistä. Näiden testaamiseen onkin käytetty paljon aikaa ja rahaa, mutta niiden seurauksena voimme luottavaisesti sanoa, että meillä on markkinoiden parhaimmat tuotteet ja välineet käytössä. Meillä on myös mentaliteettinä, että mieluummin tehdään nopeita päätöksiä (joista osa voi mennä pieleen ja sitä kautta maksaa), kuin mennä kaikessa varovasti ja rauhassa virheitä välttäen viimeiseen asti. Ilman virheitä ei voi kehittyä ja mitä nopeammin teet virheitä, sitä nopeammin kehityt.

Alan ollessa uusi, ei markkinajohtajan asemalla voi kauheasti kehuskella. Sitä kuitenkin olemme ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Haluamme olla kaikkien tuntema toimija Suomessa ja tulevaisuudessa myös ulkomailla. Tavoite on, että pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita sekä yksityis- että yrityspuolella. Vevexillä kehitys ei lakkaa siinä kohtaa, kun ollaan huipulla, vaan meillä halutaan mennä vieläkin pidemmälle, kilpailijoista välittämättä.

Oletko koskaan miettinyt sitä, että jos olisit päässyt nykyisten tunnettujen ja isojen (liikevaihdoltaan kymmenissä miljoonissa liikkuvien) yritysten alkuaikoina mukaan, millaisessa asemassa voisit yrityksessä tänä päivänä olla? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen. Me tulemme olemaan merkittävä toimija tulevaisuudessa ja teemme sen sinun kanssasi tai ilman. Kysymys on, että tuletko mukaan nyt vai vasta tulevaisuudessa, kun firmassa on jo kymmeniä muitakin työntekijöitä ja kiipeäminen eteenpäin on moninkertaisesti hitaampaa?

Työntekijänä Vevexillä

Vevexillä pääset työskentelemään porukassa, jossa on läppä lentää, mutta myös toisten tekemistä tuetaan. Jatkuvan kasvun tuoma energinen meininki pitää tekemisen jatkuvasti mielenkiintoisena. Asioita kehitetään jatkuvasti ja kehitystoiveita kuunnellaan ja oikeasti toteutetaan. Pienen kasvavan organisaation etuna on nopea muuntautumiskyky ja reagointi tilanteisiin. Asiat eivät juutu ison organisaation prosesseihin, vaan päätökset tehdään nopeasti ja tarpeen mukaan.

Nopeasti kasvavan yrityksen toisena puolena on se, että asiat muuttuvat usein, koska asioita kehitetään jatkuvasti paremmin vastaamaan yrityksen sen hetkistä kokoa. Näin myös eri henkilöiden työnkuvat muuttuvat paljon. Työtehtävien rajat ovat häilyvät ja ne vaihtelevat paljon. Tämä vaatii avarakatseisuutta ja valmiutta tehdä erilaisia tehtäviä. Haluamme työntekijän, joka ymmärtää jatkuvasti kehittyvät työtehtävät ja -tavat ja on valmis mukautumaan niiden mukana. 

Olemme halunneet luoda työpaikan, jossa jokainen työntekijä viihtyy pitkään ja työn tekeminen on mukavaa. Haluamme, että meillä työntekijät tulevat osaksi perhettä, nauttivat työstään ja sitä kautta viihtyvät vuosia yrityksessä.

Meillä arvostetaan työtä ja sen tekijöitä. Koulutuksen lisäksi tuemme kunkin työntekijän henkilökohtaista kehittymistä ja tavoitteita. Kaikissa tehtävissä ja projekteissa teemme työtä tiiminä, jossa neuvotaan ja autetaan toisiamme aina tarpeen mukaan. Vevexläiset ovat kaikki samaa porukkaa, työnkuvasta riippumatta!

Työtehtävät

Paikan työtehtävät koostuvat monipuolisista tehtävistä. Olemme listanneet alle työn pääasiallisia työtehtäviä, joiden parissa pääosa työajasta kuluu. Näiden lisäksi paikkaan sisältyy myös muita, enemmän satunnaisesti tehtäviä työtehtäviä.

 • Ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua
 • Vastata, soittaa ja välittää puheluita
 • Sopia kartoituskäyntiaikoja asiakkaille
 • Vastailla asiakkaiden yleisiin kysymyksiin
 • Sosiaalisen median kommentteihin vastaaminen
 • Asiakaspalvelun sähköposteihin vastaaminen
 • Tilastojen täyttämistä, esimerkiksi Exceliin
 • Yhteistyökumppaneiden aikataulutusta työmaille
 • Satunnainen referenssikuvien ottaminen
 •  
 • Kausittainen tarjouslaskenta
 • Työmaakalenteriin muutoksien tekeminen
 • Liikelahjojen hankinta ja toimitus
 • Kausiluontoinen osto- ja myyntilaskujen hoitaminen
 • Kausittainen tavaroiden tilaus ja vastaanottaminen

Koulutus

Koulutamme henkilön osaajaksi alaa koskeviin yksityiskohtiin, jotta työtehtävien suorittaminen sujuu mahdollisimman sujuvasti. Myös alun koulutuksen jälkeen autamme ja tuemme tehtävissä tarpeen mukaan. Näin varmistamme myyijien jatkuvan kehityksen autamme kaikkia pääsemään aina vain korkeampiin tavoitteisiin.

Palkka

Palkka pohjautuu pohjaa sekä provisioon. Palkkakattoa Vevexin myyjänä ei ole, vaan pystyt omalla toiminnallasi sen määrittämään. Minimimyyntitavoitteeseen päästessään myyjä tienaa n. 4 500 €. Mikäli minimitavoitteeseen ei yllä kohtuullisen ajan puitteissa, ei yhtälö varmasti ole kummallekaan osapuolelle järkevä.

Vaatimukset työhön

 • Ajokortti
 • Myynti- ja/tai asiakaspalvelukokemusta vähintään 1 – 2 vuotta
 • Myyntitavoitteiden saavuttamista
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Vevexin arvoihin sitoutumista

Vevexin yrityskulttuuri

Vevexin uniikki kulttuuri ja työntekijöiden yhteishenki on syntynyt alla olevien arvojen ja tarkoituksen pohjalta. Jotta meininki pysyy samanlaisena, edellytämme kaikilta työntekijöiltämme arvojen ja tarkoituksen sisäistämistä ja vaalimista. Pystytkö sinä siis sitoutumaan alla mainittuihin arvoihin ja tarkoitukseen sekä toimimaan niiden mukaan? Mikäli näin, täytä hakemus ja katsotaan, tuleeko sinusta seuraava Vevexiläinen!

Vevexin arvot:

 • Jatkuva kehittyminen
 • Rehellisyys
 • Arvostus
 • Positiivisuus
 • Osapuolet huomioon ottava
 • Hauskanpito

Vevexin tarkoitus:

EDELLÄKÄVIJÄ

“Tuoda asiakkaille tänään ja tulevaisuudessa alan uusimmat ja parhaimmat ratkaisut palvelujen ja tuotteiden muodossa”

Työhakulomake

Mikäli edelle mainitut asiat kuulostivat sinulle sopivilta, täytä työnhakulomake ja ollaan yhteydessä.