Keraamipinnoite

Alta voit lukea keraamipinnoite -palvelun esittelyt ja katsoa referenssikuvia.

EsittelyReferenssit

Keraamipinnoite -palvelu lyhyesti

 

Keraamipinnoite on uusi ratkaisu, joka on kestävä ja pysyvä vaihtoehto kaakelimaalille. Keraamipinnoituksella voidaan uusia kaikkien laatoituksien pinnat kuiva- ja märkätiloissa ja vahvuudeltaan se on käytännössä yhtä kestävä kuin laattakin.

Keraamipinnoite ruiskumaalataan halutun värisen pinnoitteen kanssa suoraan laatoitukselle, vanhan pinnan päälle. Kun vanhan kylpyhuoneen värit eivät esimerkiksi enää miellytä, saadaan keraamipinnoitteella pintojen värit mieleisiksi ilman hintavaa kylpyhuoneremonttia. Lisäksi keraamipinnoituksen pinta on vettä ja likaa hylkivä, joten kylpyhuone saadaan myös helppohoitoisemmaksi.

Pinnoitus onnistuu myös muovimatoille. Pinnoitteella saadaan tehtyä nykyaikainen väri ja samalla muovimaton kulumat ja saumaukset korjaantuvat uudenveroisiksi.

Pinnoite on täysin saumaton, vedenpitävä, kestävä ja helppohoitoinen.
Uudet pinnat ilman purkutöitä – yli puolet halvemmalla normaalista täysremontista.

Ennen ja jälkeen

Näet kuvat suurempina klikkaamalla niitä.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

Referenssikuvat

Katso kuvat ennen ja jälkeen huoltotyön.

KUTSU MEIDÄT ILMAISELLE KARTOITUSKÄYNNILLE

Ilmaisella kartoituskäynnillä kerromme lisää keraamipinnoitteesta ja sen eri mahdollisuuksista. Käynnin aikana pystymme tarkkaan määrittämään kohteeseen vaadittavan työmäärän. Tarjous työstä lähetetään käynnin jälkeen sähköpostiin, jolloin asiakas pääsee rauhassa käymään tarjouksen läpi. Kartoituskäynti ei velvoita mihinkään ja on täysin maksuton.

Yleisesti – Keraamipinnoite

Keraamipinnoite on uudenlainen ratkaisu erityisesti kylpyhuoneisiin, joissa pystytään tekemään ilmeen täydellinen uudistus ilman aikaa vievää ja hintavaa kylpyhuoneremonttia. Keraamipinnoite tehdään suoraan vanhan pinnan päälle ilman aikaa vieviä ja kalliita purkutöitä. Nopeasti asennettava keraamipinnoite säästää aikaa, rahaa ja luontoa.

Keraamipinnoite ruiskumaalataan suoraan vanhan pinnan päälle, jonka jälkeen se kovettuu kaakelipinnaksi. Ennen ruiskumaalausta tehdään pohjatyöt, joihin kuuluu monivaihepuhdistus, laattasaumapaikkaukset, silikonisaumaukset vaihdetaan keraamipinnoitteen vaativaan erikoismassaan ja muut tarvittavat kohteen vaatimat työt, jotta lopputulos on siisti ja kestävä.

Kaakelit ja monet muut kylpyhuoneen tuotteet ovat keraamiperäisiä tuotteita. Käytännössä keraamipinnoite on alussa nestemäistä kaakelia, joka myöhemmin kovettuu tasaiseksi kaakelipinnaksi. Koska kaakelilaatta ja keraamipinnoite ovat periaatteessa sama tuote, on myös keraamipinnoitteen kestävyys samaa tasoa tavallisen kaakelilaatan kanssa.

Kuten muissakin Vevexin palveluissa, myös keraamipinnoituksen kanssa tarkistetaan etukäteen kylpyhuoneen kunto. Pinnoitetta ei tule missään nimessä laittaa kosteusvaurioiseen kylpyhuoneeseen uudeksi pinnaksi, vaan kosteusvaurio tulee hoitaa asianmukaisin keinoin kuntoon. Mikäli kohteessa huomataan mitään mikä estäisi tai tekisi pinnoittamisesta huonon ratkaisun, ohjaamme asiakkaan hänelle soveltuviin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi kohteissa, joissa epäillään kosteusvauriota, asiakas ohjataan eteenpäin mahdollisten tarkempien tutkimusten tekemistä varten.

Keraamipinnoitetta voidaan tehdä kaikkiin, rakenteiltaan kunnossa oleviin, laatoitettuihin pintoihin ja muovimattoihin.

Väri ja pinta – Keraamipinnoite

Keraamipinnoitteen väri on mahdollista valita yli 200 värin joukosta. Värejä löytyy tavallisista mustan ja valkoisen sävyistä aina kirkkaimpiin väreihin, joilla kylpyhuoneen saa juuri omaan persoonaan sopivaksi. Keraamipinnoitus mahdollistaakin myös tavallisesta poikkeavien värien käytön, sen työn nopeuden ja kustannustehokkuuden ansiosta. Keraamipinnoituksen hinnan kanssa kylppärin palautus yleiseen makuun sopivaksi on mahdollista ja jokainen voi halutessaan viettää asumisvuotensa juuri sellaisessa kylpyhuoneessa kuin haluaa. Uuden pinnan voi laittaa edellisten kerrosten päälle monia kertoja, ilman vaikutuksia tuotteen ominaisuuksiin.

Kuten normaalien laattojen kanssa, myös keraamipinnoitteen pintaan löytyy eri mahdollisuuksia. Valittavissa on normaalien, kiiltävän ja mattapintaisen laatan, lisäksi myös karkeusaste. Karkeusasteita löytyy kolmea erilaista, aina sileästä hyvin liukastumisvaaraa vähentävään karkeaan. Kun märkätilojen lattiapinnan päällystää karkealla vaihtoehdolla, saadaan tilan turvallisuutta parannettua merkittävästi liukastumisien osalta. Ilmaisella kartoituskäynnillä pääsee tutustumaan tarkemmin eri pintojen eroihin näytepalojen avulla.

Kestävyys – Keraamipinnoite

Kestävyydeltään keraamipinnoitus on käytännössä yhtä kestävä kuin kaakelikin. Keraamipinnoite on pitkäaikainen, jopa kymmenien vuosien ratkaisu. Kaakelimaali on yhtä lailla nopea asentaa vanhan pinnan päälle, mutta kestoltaan laattamaali on lyhytaikainen ratkaisu. Märkätiloihin emme kaakelimaalia suosittele ollenkaan, koska olemme kohdanneet useita kylpyhuoneita, joissa kaakelimaali on lohkeillut lyhyen ajan jälkeen.

Vedenpitävyydeltään keraamipinnoite on täysin tiivis ja vettä eristävä. Normaali laattasauma ei ole täysin vedenpitävä, vaan pitkään sauman päällä seissyt vesi imeytyy lopulta laatan ja vesieristyksen väliin. Välitilaan kulkeutuessaan, vesi pääsee kuluttamaan laattojen kiinnityslaastia, jolloin riski kopolaattoihin kasvaa. Tavallisen laattasauman huokoisuus tekee myös niiden siistinä pitämisen hankalaksi, koska myös lika pääsee imeytymään saumaan.

Keraamipinnoituksen avulla vesi ei pääse kulkeutumaan sille kuulumattomiin paikkoihin. Kylpyhuone kuivuu käytön jälkeen nopeasti ja saumojen puhtaana pitämisestä ei tarvitse murehtia, sillä keraamipinnoitteessa niitä ei ole.

Asennuksessa kiinnityslaasteihin mahdollisesti syntyvä kosteus haihtuu ylä ja ala kautta pois. Asennusvaiheen jälkeen kylpyhuone ei pääse enää kastumaan pinnoitteen alta. Keraamipinnoituksen tekeminen on työhön huolellisesti perehtyneen ammattilaisen suoritusta vaativa työ.

Puhdistettavuus – Keraamipinnoite

Keraamipinnoitus on itsessään helposti puhtaana pidettävä pinta. Puhtaanapito-ominaisuudet päihittävät normaalin laatoituksen selvästi. Suihkussa irtoava lika ja saippuajäämät tarttuvat heikosti keraamipinnoituksen pintaan.

Suurin likaa keräävä ja likaantuva osa laatoissa on laattojen välinen laattasauma. Laattasauma on huokoista, joten se pääsee keräämään aikojen saatossa likaa itseensä, varsinkin jos kylpyhuonetta ei siivota tasaisin väliajoin. Esimerkiksi valkoinen laattasauma menettää ajan kuluessa puhtaan valkoisen värinsä, kun taas tummat saumat vaalenevat.

Keraamipinnoitus asennetaan kokonaan vanhan pinnan päälle. Näin laattasauma-alueen puhtaanapito helpottuu huomattavasti, kauttaaltaan samanlaisen pinnan ansioista. Lisäksi keraamipinnoite hylkii suojapinnoitteemme tapaan vettä ja likaa, jolloin pintaan kertynyt lika on huomattavasti helpompi puhdistaa. Keraamipinnoite pitää värinsä muuttumattomana vuosien ajan normaalin laatan tapaan. Näin pinta on vuosienkin jälkeen asiakkaan alussa toivoman värin mukainen.

Hinta – Keraamipinnoite

Täydellisen kylpyhuoneremontin kanssa aina kauhistuttaa niiden hinta. Ei riitä, että kylpyhuoneremontti kestää kauan ja aiheuttaa melua ja pölyä purkutöiden kanssa, vaan se myös maksaa paljon. Usein kylpyhuoneremontin hinta nousee 10 000 € – 25 000 € välille, kylpyhuoneen koosta riippuen.

Keraamipinnoituksen kanssa, kylpyhuoneen täydellisen ilmeen uudistamisen hinta saadaan aina vähintään alle puoleen perinteiseen kylpyhuoneremonttiin nähden. Enää ei tarvitse tehdä kylpyhuoneremonttia pelkästään väärän värin takia. Keraamipinnoituksella saa värin vaihdettua ja pinnoista helppohoitoisemmat huomattavasti edullisemmin ja nopeammin.

Keraamipinnoituksessa eniten hintaan vaikuttaa käsiteltävä pinta-ala ja tarvittavien pohjatöiden määrä.

Työvaiheet – Keraamipinnoite

Ensimmäinen vaihe pohjatöissä on monivaihepuhdistuksen teko. Kylpyhuoneen koosta ja vaadittavan työn määrästä riippuen vaihtelee, kauanko kylpyhuoneen pesussa menee. Kylpyhuoneen huolellinen pesu on tärkeä vaihe ennen keraamipinnoitusta. Huonosti tehtynä pinnoite ei välttämättä pääse, pintaan jääneiden likaisuuksien takia, tarttumaan tarpeeksi hyvin alla olevaan pintaan. Tällöin riskinä on pinnoitteen irtoaminen.

Jos pinnoitettavassa tilassa on kopolaattoja, tulee myös nämä kiinnittää pohjatöiden yhteydessä. Lisäksi mahdolliset laattasaumojen kulumat ja reiät paikataan, jotta saavutetaan siisti ja kestävä lopputulos. Haljenneet laatat pystytään paikkaamaan niin, etteivät ne näy pinnoituksen jälkeen. Tilan silikonisaumaukset vaihdetaan keraamipinnoitteeseen sopivaan erikoismassaan.

Kun kaikki tarvittavat pohjatyöt on tehty, tehdään tarvittavat suojaukset ja pinta aktivoidaan pinnoitetta varten. Lisäksi tila alipaineistetaan työhön käytettävän ruiskumaalausmenetelmän takia.

Remontin kesto – Keraamipinnoite

Myös ajassa on huima ero perinteiseen kylpyhuoneremonttiin. Koska kaikki purkutyöt jäävät pois, saadaan aikaa säästettyä jo alusta alkaen. Lisäksi keraamipinnoitteen asentaminen on nopeampaa laatoittamiseen nähden. Kylpyhuoneeseen ei tehdä erikseen vesieristyksiä eikä tasoituksia ja keraamipinnoituksen ruiskuttaminen vanhan laatoituksen päälle käy käden käänteessä.

Usein normaalikokoinen kohde, joka aloitetaan maanantaina, on perjantaina käyttövalmis.

Myös muovimatoille – Keraamipinnoite

Kohteisiin, joissa on ikääntyneen, pinttyneeseen ja vuosien aikana mahdollisesti hyvin kirjavaksi ehtineeseen muovimattoon ollaan kyllästytty, saadaan myös niihin tehtyä pinnoitus. Vinyylipinnoite on keraamipinnoituksen kanssa vastaava tuote, jolla saadaan muovimattojen ilme uusiksi.

Yleisin syy vinyylipinnoituksille on juurikin vanhan muovimaton epämiellyttävä väri. Vinyylipinnoitus levitettään samanlailla, kuin laattojenkin kanssa, suoraan vanhan pinnan päälle. Vinyylipinnoite on kestävämpi kuin normaali muovimatto. Vinyylipinnoituksen pohjatöiden yhteydessä saadaan paikattua mahdolliset huoltoa vaativat saumaukset ja kulumat, joista voisi lähivuosina aiheutua vesivahinkoriskiä.

Uudesta pinnasta tulee täysin saumaton ja vettä pitävä. Vinyylipinnoituksella saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tila kestäväksi ja väritykseltään moderniksi.