Kesän maksutapaetu

Miltä tuntuisi nauttia siististä, kestävästä ja helppohoitoisesta kylpyhuoneesta jo tänä kesänä — mutta maksut pilkottuna vasta myöhemmin?

Hyödynnä Vevexin maksutapaetu-kampanjaa joko olemattomalla tai todella matalalla korolla, riippuen maksuajasta.

Etu koskee 2024 kesä-heinäkuun aikana tilattuja töitä. Ota yhteyttä niin katsotaan teille sopiva tarjous!

15 kk

0% korko

30 kk

2,95% korko

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 2 000 €, maksuaika 15 kk. Luottokustannukset yhteensä 90 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 6 €), todellinen vuosikorko 6,87 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 2 090 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 139,33 €. Luotonmyöntäjä on Svea Bank AB (publ), filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.

Miksi?

Huoltamaton kylppäri kasvaa kovaa "korkoa"

Kaikki tietää että ostovoima on heikentynyt — niin me mietittiin että miten voidaan jeesata meidän asiakkaita tässä tilanteessa.

Huoltamaton kylppäri menee koko ajan vaan huonompaan kuntoon — ja tarvittava työmäärä vaan kasvaa, eli hinta nousee. Kylppärin huoltaminen osamaksulla on järkevämpää kuin olla huoltamatta ollenkaan, varsinkin tällä neuvotelmallamme maksutapaedulla. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuonehuollosta

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, huoltomahdollisuuksista ja ilmaisesta kartoituskäynnistä puhelimitse. Täytä alla oleva yhteydenottolomake niin olemme teihin yhteydessä.