Tarjous oman kylppärin huollosta on klikkauksen päässä

Siisti, kestävä ja helppohoitoinen kylpyhuone vaivattomasti. Jätä yhteydenottopyyntö alta niin päästään asiassa eteenpäin.

Yhteydenotto, käynti luonanne ja tarjous ovat ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään

Käynnin jälkeen saat tarjouksen sähköpostiin

Tarjouksen voi hyväksyä, hylätä tai muokata helposti

2015 perustettu kotimainen yritys

Yli 12 000 kylpyhuoneen kokemuksella

Takuun alaista, kotitalousvähennettävää työtä

Kesän maksutapaetu

Nauti puhtaasta kylpyhuoneesta heti — maksut pilkottuna. Kesä-heinäkuun aikana tilatut työt nyt huikealla maksutapaedulla! Lue lisää tästä.

15 kk

0% korko

30 kk

2,95% korko

Hyödynnä

Mikä Vevex?

Vevex haluaa auttaa ihmisiä palveluillaan kylpyhuoneisiin liittyvissä haasteissa. kylpyhuonehuolto-toimialan ensimmäinen toimija ja alan pioneeri. Kahdesta veljeksestä kasvanut alan suurin toimija kattavimmalla palveluvailikoimalla ja parhailla resursseilla, jotka ovat valmiina palvelemaan sinua.

Milloin huolto on järkevää?

Huolto on järkevää, kun kylpyhuone on rakenteellisesti kunnossa, mutta pinnat ovat kuluneet. Jokainen kylpyhuone tarvitsee huoltoa käyttöikänsä aikana, jotta se kestää pitkään ja pysyy siistinä. Huollon tarpeen näkee usein ihan katsomalla omaa kylppäriään, jos se ei näytä enää niin hyvinvoivalta, huolto on ajankohtainen.

Millä teette puhdistukset?

Puhdistuksemme on vain yksi osa huoltoja. Käytössämme on käsikäyttöisiä ja moottorikäyttöisiä puhdistustyökaluja sekä harjoja ja liinoja. Valikoimassamme on lukuisia tarkoin valikoituja puhdistusaineita ja välineitä. Kokemus ja tietämys yhdessä ammatillisten välineiden ja aineiden kanssa mahdollistaa parhaan mahdollisen puhdistuksen.

Jos kylpyhuoneessani onkin isompi vaurio, varmistatteko, että huollon voi tehdä?

Varmistamme aina kylpyhuoneen kunnon kartoituskäynnillä. Jos kohteessa on pintakosteusmittauksen tai muiden huomioiden perusteella aihetta tarkempiin tutkimuksiin niin tarkempia rakennetutkimuksia suositellaan asiakkaalle. Teemme huoltotöitä vain kohteisiin, joihin se on järkevää, sekä meille ja asiakkaalle.

Miksi kylpyhuonetta kannattaa huoltaa?

Täysremonttien välissä kylppärin pinnat vaativat huoltoa, koska kylppärin rakenteet kestävät pidempään, kuin pinnat. Täysremontti on usein vain ajan, energian ja rahan tuhlaamista, kun huoltamalla tilasta voi saada parhaimmillaan ihan kuin uuden. Kylpyhuonehuolloilla pidennetään kylppäreiden käyttöikää, tehdään tilasta viihtyisämpi ja säästetään luontoa vähentämällä ylikulutusta. Huolloilla saadaan yleisimmät kylppäreiden ongelmat kuntoon ja pidennettyä tilan käyttöikää.

Mitä Palvelut maksavat?

Tarjoamme sinulle huoltoa vain, jos saat rahoillesi vastinetta ja pidämme työtä sinulle antamiesi tietojen perusteella järkevänä sijoituksena. Yleisimmät huoltokokonaisuuksien hinnat liikkuvat muutamien satasien ja muutamien tuhansien välillä. Työn hinnan määrittää tehtävän työn määrä, joka saadaan kartoitettua ilmaisella kartoituskäynnillä. Sinun tarpeet ja toiveet vaikuttavat mitä kokonaisuuksia ja vaihtoehtoja tiloihin on. Voidaan tehdä pienempää huoltoa, vain akuutit, vähän laajempaa tai huoltaa tilasta ihan kuin uusi. Saat meiltä vaihtoehdot omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Huoltohinnoista noin 85% on työtä, joka on kotitalousvähennyskelpoista.

Miten saan hinnan työlle?

Hinta lasketaan aina kartoitus- ja mittauskäynnin jälkeen — eli hinnan sinun tarpeisiin saat pyytämällä ilmaisen kartoituskäynnin tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään, tarjous tulee sähköpostiin ja saat rauhassa miettiä mitä teet vai teetkö meidän kanssa mitään. Me olemme täällä sinua varten.

Mitä tapahtuu jos otan kartoituskäynnin?

Sovimme yhdessä sopivan noin 30 min ajankohdan, kun pääsemme kartoittamaan kylppärisi kunnon ja laatimaan sinulle sopivan tarjouksen vastamaan toiveitasi, budjettiasi ja kylppärin tarpeita. Kun pääsette tutustumaan tarjoukseen voitte tilata työn, pyytää muutoksia kokonaisuuteen tai hylätä tarjouksen.

Miksi Vevexin palvelut eivät ole neliöhinnoiteltu?

Neliöhinnoittelu ei palvele sinua. Samalla neliöllä eri paikoissa voi olla moninkertainen määrä työtä, eli ei ole mitään järkeä laittaa kaikkia neliöitä samaan lokeroon. Laattakoot, materiaalit, metrit, kulmat, kappalemäärät, tarpeet ja toiveet määrittävät tarvittavan työn määrän ja hinnan. Emme laske hintoja neliöille vaan sinulle. Neliöhinnoittelu on varmasti helppo käyttää ja opettaa myyjille, mutta oikean huoltotarpeen arvioiminen vaatii kohteessa käynnin ja ammattitaitoa tarjouksen tekijältä.

Voiko märkätilan vesieriste vaurioitua huollon aikana?

Vevex tekee kaikki työvaiheet niille tarkoitetuilla työvälineillä ja aineilla niin, että rakenteita, vesieristeitä ja lämmitysjärjestelmiä ei voida vahingoittaa. Kylpyhuoneessa vauriot voivat olla todella isoja ja kannattaa valita vain ammattilainen huoltamaan omia tiloja.

Onko Vevex kotimainen yritys?

Kyllä.

Minkälainen toimitusaika huolloille on?

Toimitusaika vaihtelee hieman, yleisin toimitusaika on 2 – 3 viikkoa. Välillä kun tilauksia tulee kerralla paljon, toimitusaika voi olla pidempi. Jos sinulla on kova kiire asian kanssa niin teemme voitavamme, jotta saadaan sinun tarpeet huomioitua parhaan mukaan. Huollon tekeminen on parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Mitä, jos en ole tyytyväinen työn lopputulokseen?

Työlle on takuu ja tyytyväisyystakuu. Olemme vain ihmisiä ja meillekkin voi sattua jotakin tai unohtua jotakin. Täytä lomake vevex.fi/reklamaatio niin hoidetaan homma kuntoon. Emme ole kovan ammattitaitomme johdosta joutuneet turvautumaan kattaviin vakuutuksiimme ollenkaan, meillä on myös alan parhat resurssit palvelemassa sinua. Meille tyytyväinen ja loppuun hoidettu asiakas on kunnia-asia.

Mitä maksutapoja on?

Työ maksetaan vasta, kun työt on tehty. Meille voi maksaa kerralla tai osissa.